ketvirtadienis
2024 kovo 28
15:26
Nuotraukos
Kontaktai
Telefonas

Žydrūnas: +358 451 324200



Rašykite mums

Mūsų draugai
  • Eikš Kristaus pramintu keliu

  • Maloniai kviečiame bendradarbiauti keičiantis reklaminėmis nuorodomis į Jūsų svetaines. Norėdami apsikeisti su mumis reklaminiais skydeliais, susisiekite su mumis el.paštu.

    ESU DĖKINGAS

    Pradžia » 2011 » sausio » 30 » Žmogaus dvasingumas muzikoje
    20:19
    Žmogaus dvasingumas muzikoje
         Sausio 29 d., šeštadienį, Šiaulių rajono kultūros centre Kuršėnuose  vyko šiuolaikinės krikščioniškos muzikos koncertas "Žmogaus dvasingumas muzikoje". Koncerto globėjas J. E. Šiaulių vyskupas Eugenijus Bartulis.
         Koncerte dalyvaves Žydrūnas Serepinas su dukrele Emilija (Plateliai) atliko keturis  kūrinius. Publika ir renginio garbingi svečiai liko labai patenkinti ir susidomėje pasirodymu. Be Žydrūno ir Emilijos, koncerte dalyvavo Arnoldas Jalianiauskas (Vilnius), Ingrida Ručinskienė (Kuršėnai), Ilona (Šiauliai), Grupė „Kelionė" (Šiauliai), Grupė „Aš Esu" (Mažeikiai), Arūnas Raudonius (Mažeikiai), Grupė „Apaštalai" (Vilnius), Grupė „Juoda Balta" (Jonava), Arijus ir Jonė (Šiauliai), Grupė „Klajokliai" (Vilnius), Grupė „Spirit" (Kuršėnai) ir kt.
    Sveikinimo žodį taręs j. e. Šiaulių Vyskupas Eugenijus Bartulis pasidžiaugė, kad muzikiniai kūriniai, giesmės lydi mus per visą gyvenimą, visą mūsų žemišką kelionę. Gerbiamam Vyskupui gėlių puokštę įteikė ir gražius žodžius pasakė Šiaulių rajono mero pavaduotoja Ingrida Venciuvienė, LR Seimo narė Rima Baškienė. Apie dvasingumą muzikoje kalbėjo profesorius Jonas Kievišas.
    Šį dvasingą koncertą organizavusi Šiaulių rajono savivaldybės administracijos kultūros skyriaus vedėja Valė Jurešienė skambėjusią muziką apibudino M. K. Čiurlionio žodžiais: „Muzika - tai Dievo pasiuntinys, atsiųstas judinti švelniausias ir geriausias mūsų sielos stygas, raminti širdis, suvargusias gyvenimo rūpesčiuose, guiti iš jų melus, nedorybes, pavydus, neapikantas".

    Koncerto akimirkos

    Peržiūrų: 3215 | Įdėjo: Admin
    Viso komentarų: 1
    0   Spam
    1 vijoleta   (2011 vasario 01 20:00) [Medžiaga]
    dangus buvo arciau negu arti
    Atsakymas: Ačiū už šiltą žodį. Gera, kai šlovindamas Dievą, galiu Jo padedamas paliesti ir žmonių širdis. Man tai daugiau negu džiaugsmas

    Komentuoti gali tik registruoti svetainės nariai
    [ Registracija | Prisijungti ]

    Svetainės savininkas už komentarų turinį neatsako bei pasilieka teisę pašalinti netinkamus, pažeidžiančius įstatymus skaitytojų komentarus.
    Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.
    Informuokite svetainės
    adminstratorių apie netinkamus komentarus.