penktadienis
2024 balandžio 19
06:39
Nuotraukos
Kontaktai
Telefonas

Žydrūnas: +358 451 324200



Rašykite mums

Mūsų draugai
  • Eikš Kristaus pramintu keliu

  • Maloniai kviečiame bendradarbiauti keičiantis reklaminėmis nuorodomis į Jūsų svetaines. Norėdami apsikeisti su mumis reklaminiais skydeliais, susisiekite su mumis el.paštu.

    ESU DĖKINGAS

    Main » 2011 » balandžio » 18
       Balandžio 18 d. mūsų koncertinė grupė buvo išvykusi į Ruklą. Sunkią karinę tarnybą ir pareigą Tėvynei atliekantys kariai turėjo progos išgirsti Emilijos ir Gintarės skaitomas eiles, kartu su Žydrūnu atliekamus muzikinius kūrinius iš naujojo kompaktinio disko "Esu dėkingas". Čia susirinkę kariūnai išgirdo ir kelis naujus Žydrūno kūrinius iš būsimo, antrojo kompaktinio disko.
       Atlikėjus publika sutiko labai šiltai, kiekvieną kūrinį palydėjo gausiais plojimais. Prisiminimui apie viešnagę kariniame dalinyje, kariškiai padovanojo suvenyrą.
    Peržiūrų: 8384 | Patalpino: Admin | Data: 2011 balandžio 17 | Komentarai (0)

    Balandžio 16-ąją Plungės Kultūros centras virto Šeimų traukos centru.
    Kultūros centras visus plungiškius pakvietė įrenginį, skirtą Šeimos dienai, kuriame  žiūrovai galėjo susipažinti su šeimomis,  laisvalaikį leidžiančiomis kiek kitaip nei kiti. Vieni jų kartu gieda, groja ar dainuoja.
    Koncertinius numerius paruošė bene devynios plungės rajono šeimos. Tarp jų buvo ir mažoji Emilija su savo tėveliais, Gintare ir Žydrūnu Serepinais. Po šios šeimos pasirodymo neliko salėje abejingų - atlikėjus žiūrovai palydėjo gausiais aplodismentais.
     
    Šventės dalyvius sveikino Plungės Šv. Jono K ... Skaityti visą »
    Peržiūrų: 1977 | Patalpino: Admin | Data: 2011 balandžio 17 | Komentarai (0)


    Disko pristatymas

    Fotoalbumas

    Klausimai - atsakymai

    Svečių knyga

    Rašykite mums


    Svetainės savininkas už komentarų turinį neatsako bei pasilieka teisę pašalinti netinkamus, pažeidžiančius įstatymus skaitytojų komentarus.
    Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.
    Informuokite svetainės
    adminstratorių apie netinkamus komentarus.